Begeleider (24 uur)

De Stichting:

Stichting “Ons thuis” is een kleinschalig ouderinitiatief, in het centrum van Deurne. We zorgen voor drie bijzondere dames met een ernstig verstandelijke beperking.        

Jezelf  zijn en een echte “thuis” hebben, is waar het om draait.  

De baan:

In een ongedwongen werksfeer, begeleid en verzorg je, samen met je collega, drie dames in hun dagelijks leven. Naast de basis-zorg (eten, drinken, slapen, wassen) onderneem je allerlei activiteiten. De kleinschaligheid zorgt voor werkelijke tijd voor kwaliteit. Verder lever je een bijdrage aan verslaglegging en verdieping van begeleidingslijnen,  passend binnen het gedachtengoed van de methode Heijkoop.  

Je profiel:

Je hebt minimaal een diploma MBO, niveau 3-4 richting zorg en/of welzijn en hebt bij voorkeur ervaring in- en affiniteit met het begeleiden van mensen met een ernstig verstandelijke beperking. Verder ben je actief, initiatiefrijk en flexibel van aard. Je kan zowel individueel, als in teamverband te werken.

Salaris:

De functie is voor 24 uur per week (ma-zo) en is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 €1898 - €2807 bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Meer informatie:

Telefonisch:         Willeke Snijders (teamleider)  06 - 231 65 255

Website:              www.indeurnekomteenthuis.nl

Solliciteer direct:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sluitingsdatum:  

Vrijdag, 4 oktober 2019